0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Ninković ulogu favorita prepušta Černomorecu

Objavljeno: 31.07.13 u 10:16

Milos Ninkovic

Fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković rekao je danas da je Černomorec favorit protiv njegove ekipe u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evropa, ali da to ne mora ništa da znači.

„Kod nas se stiče utisak kao da igramo sa nekim malo jačim od IBV-a što nije istina, s obzirom koliko ulažu. Oni su favoriti u ovom duelu, ali to ne treba ništa da znači“, rekao je Ninković novinarima na beogradskom aerodromu Nikola Tesla pred let za Odesu.

Ninković je kazao da Zvezda više nije fudbalska velesila koja je bila pre 20 godina i da mora da poštuje svakog protivnika.

„U takvoj situaciji smo u kakvoj jesmo, moramo da poštujemo svakog protivnika jer više nismo fudbalska velesila koja smo bila pre 20 godina, da kažemo da idemo na izlet i da ćemo im dati dva-tri gola. Vidite gde su nam reprezentacija i klubovi, tako da će biti jako teško ako ne uđemo 100 odsto“, naveo je Ninković.

Ninković, najveće pojačanje Zvezde u letnjem prelaznom roku, koji je više godina igrao u Dinamo Kijevu, rekao je on i njegovi saigrači još nisu gledali utakmice Černomoreca.

„Šahtjor ih je jedva pobedio, gledaćemo danas i znaćemo malo više o toj ekipi. Čuo sam da su fizički jako dobro spremni i da bukvalno 90 minuta ne staju, trče, što u ovom trenutku ne bih mogao da kažem za nas. Najvažnije je dati maksimum i na kraju nam niko neće zameriti“, rekao je Ninković.

Među onima koji su otišli u Odesu nalaze se i Darko Lazović, koji će pružiti podršku saigračima iako je povređen, kao i Stefan Mihajlović, koji neće igrati zbog crvenog kartona.

Utakmica između Černomoreca i Crvene zvezde igraće se u četvrtak od 18.15 u Odesi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter