0
Fudbal

Ninković priželjkuje Milevskog

Objavljeno: 31.07.13 u 17:05

Ninkovic i Milevski

Ponovo su crveno – beli atkuelizovali priču oko dovođenja Artema Milevskog kome ugovor sa Dinamom iz Kijeva u kome je proveo 11 sezona ističe sutra 1. avgusta.

Milevski je u jednom trenutku bio jako blizu Livorna ali čini se da stvari kada je taj transfer u pitanju nisu najčistije što Crvena zvezda pokušava da iskoristi.

„Ne znam još, možda ćemo se videti danas u Odesi. On je rekao da se dogovorio sa Livornom, ali ne znam koliko je to istina. Nije potpisao ništa, slobodan je igrač“ rekao je Miloš Ninković koji je sa Milevskim igrao u Dinamu i odlično ga poznaje.

„Stvarno bih voleo da dođe, igrao sam s njim više od osam godina. To bi mnogo značilo ekipi Crvene zvezde, ali i njemu, pošto više od pola godine ne igra, da se vrati na put na kojem je bio“i rekao je Ninković i dodao:

„On trenutno ne zna šta će i kako, na njemu je da odluči. Sigurno bi bio veliko pojačanje, jer smo „tanki“ sa špicevima, ali videćemo, ništa nije sigurno“ rekao je Ninković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter