0
Evropske lige

Grigorčuk oprezan pred Zvezdu

Objavljeno: 31.07.13 u 17:55

roman

Nešto pre konferencije koju su održali Slaviša Stojanović i Miloš Ninković, pripadnicima sedme sile obratio se i trener Černomoreca Roman Grigorčuk.

On je još jednom istakao da izuzetno ceni Crvenu zvezdu kao klub, te da mu se dopada stil igre Beograđana.

„Očekuje nas težak meč. Crvena zvezda je snažan, dobar tim. Igraju veoma interesantno, jak su kolektiv, koji može da igra fudbal i pobedi. Imaju dobru odbranu, nemaju zvezdu u timu. Veoma su opasni po bokovima i sviđa mi se kako napadaju.“ kaže Grigorčuk.

On nije želeo da kaže ko je favorit u ovom dvomeču.

„Šanse su podjednake, utakmica će pokazati koja ekipa je bolja. Očekujem težak meč. Ne mogu da predvidim ishod, ali biće interesantno u svakom slučaju. Gledao sam njihove utakmice protiv IBV-a. U Beogradu su igrali dobro, ali su na Islandu bili slabiji. Moji igrači su srećni jer mogu da igraju protiv velikog kluba kakav je Crvena zvezda.To će biti veliki izazov za nas jer znamo da je u Beogradu fenomenalna atmosfera i da ima mnogo navijača i da sjajno podržavaju tim na stadionu.“ dodao je trener Černomoreca i potom objasnio rokadu u stastavu na meču sa Šahtjorom.

„Nisam hteo da rizikujem sa pojedinim fudbalerima, pošto imamo zgusnut raspored. To je jedino što mogu da vam kažem na ovu temu.“

Utakmica Černomorec – Crvena zvezda igra se sutra od 18 časova i 15 minuta, a crveno – beli će danas u vreme odigravnja utakmice odraditi trening.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter