0
Fudbal

Drulović: Potrudili smo se da oporavimo igrače

Objavljeno: 31.07.13 u 16:33

Ljubinko-Drulovic

Selektor reprezentacije Srbije do 19 godina Ljubinko Drulović poručio je da će u finalu protiv Francuske odlučiti nijanse i da će pobediti tim koji napravi manje grešaka.

„Maksimalno smo se potrudili da se igrači što bolje oporave za predstojeći meč. Očekujem od igrača istu posvećenost kao i na prethodne četiri utakmice“, rekao je Drulović na zvaničnoj konferenciji za novinare.

On je naglasio da u finalu računa na Milana Vojvodića koji je izostao sa polufinalne utakmice zbog suspenzije.

„Oba tima zaslužju da se nađu u finalu, jer smo imali jake polufinalne mečeve. Oni koji eliminišu u polufinalu Portugaliju i Španiju svakako da zaslužuju finale.“ rekao je Drulović.

Drulović je podvukao da će odlučiti nijanse.

„Ne bih da izdvojim ni jednog francuskog fudbalera, s obzirom da su svi fantastični. Biće opasni sa svih pozicija i moraćemo da vodimo računa o njima kao o grupi, a ne samo o 11 individualaca“, rekao je Drulović.

Selektor Francuske Fransis Smerecki izjavio je da izuzetno poštuje srpski tim kao „dobro organizovanu ekipu sa nekoliko visoko kvalitetnih pojedinaca“.

Finalna utakmica prvenstva Evrope za igrače do 19 godina između Srbije i Francuske igra se u četvrtak od 20,45 po našem vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter