0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojadinović: Stiže špic stranac

Objavljeno: 30.07.13 u 14:04
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon povrede Đorđa Rakića i bledih izdanja Abiole Daude svima koji prate Crvenu zvezdu postalo je jasno da klub iz Ljutice Bogdana mora da se pojača u špicu napada, a kao najkonkretnije ime u prethodna dva dana spominjao se Prins Tejgo.

„Mislim da Prins Tejgo neće doći kod nas“ – rekao je sportski direktor Crvene zvezde Zpran Stojadinović okupljenim novinarima ispred Marakane.

Međutim, ono što je Stojadinopvić otkrio je da će pojačanje biti dovedeno iz inostranstva i da je u pitanju klasični centarfor, što bi moglo da znači da se definitivno odustalo od dovođenja Dragana Mrđe ili Laneta Jovanovića.

Zvezda ima vremena do srede da licencira još jednog igrača koji bi mogao da nastupi u dvomeču protiv Černomoreca, a ako se ne bude brzo reagovalo onda nema potrebe za prevelikom žurbom već bi bilo bolje dobro odvagati koga dovesti.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter