0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Rašović i Ilić: Dokazaćemo da vredimo

Objavljeno: 30.07.13 u 13:03
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Partizana sutra (19.30) u Razgradu igraju protiv ekipe Ludogoreca u prvom meču 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, gde su stavljeni u podređeni pložaj. Takav zaključak bugarska sportska javnost, ali i sami igrači ovdašnjeg predstavnika izvukli su na osnovu mečeva  u prethodnoj fazi.

Partizan se propisno mučio protiv Širaka, dok je Ludogorec bio ubedljiv protiv Slovana. To je dovoljno da u Bugarskoj već smatraju da su jednom nogom u plej-ofu za Ligu šampiona.

„Imaju pravo da misle šta hoće, a te izjave nas samo motivišu još više. Znamo i mi da  je protiv Jermena bilo loše i hoćemo i želimo da pokažemo koliko možemo. Posle večerašnjeg treninga ćemo videti da li mogu da računam na Đemba Đembu, jer je imao naporan put do Beograda. S igračima sam razgovarao, gledali smo kasete i znaju šta se od njih očekuje. Verujemo u dobar ishod, a to znači prolaz u naredno kolo kvalifikacija“ – kaže trener Vuk Rašović.

On će u sutrašnjem duelu šansu gotovo sigurno pružiti novajlijama Petru Grbiću, Nikoli Gulanu i Đemba Đembi, ali će i ovoga puta sve najviše zavisiti od kapitena Saše Ilića.

„Moramo da budemo mnogo bolji. Trudićemo se da podignemo nivo igre i pristup prema obavezama podignemo na viši nivo, a mislim da kvalitet za dobar rezultat posedujemo. Verujem u ove momke i daćemo sve da obradujemo navijače, koji će, kolko sam čuo biti sutra na stadionu“ – kaže Ilić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter