FOTO; STARSPORT

FOTO; STARSPORT

Za razliku od fudbalskog i košarkaškog kluba koji dovode pojačanja i spremaju tim za narednu sezonu rukometni klub Crvena zvezda još uvek ne zna šta će se dešavati u budućnosti pošto nema ni traga ni glasa od najavljenih sponzora.

“Ne želim ni da pomislim da su neki sponzori koji su planirali da dođu kod nas otišli u fudbal i košarku jer koliko vidim tamo nema krize, kupuju se igrači” – rekao je za “Sport” direktor i trener Crvene zvezde Nenad Peruničić, čovek koji praktično na svojim plećima nosi rukometnu sekciju.


Peruničić otkriva o čemu se tačno radi.

“Čuo sam se sa tim ljudima koji su spominjani kao mogući sponzori. Pričaju mi da se stalno održavaju neki sastanci, rekonstrukcija vlade… Pričaju mi o javnim preduzećima, ne zna se da li će da dođu novi direktori. Ljudi su u paranoji da će neko da ih skloni sa mesta na kojima su i plaše se da će neko da im zameri ako sponzorišu rukometni klub. Ništa mi nije jasno, radi se o sportu, a mi kao država najmanje u regionu ulažemo u tu granu” – jada se Perun.

Trener Crvene zvezde je objasnio da bez rešenog finansijskog pitanja klub neće dobiti licencu za takmičenje u Superligi, a dodao je i da se oseća veoma loše jer ispada da je lagao igrače da će im biti isplaćena dugovanja koja su u zbiru manja od 200.000 evra.