0
Evrokupovi

Parni valjak krenuo u Razgrad /VIDEO/

Objavljeno: 30.07.13 u 09:39

Untitled-10

Crno – beli karavan krenuo je put Bugarske gde ća sutra sa ekipom Ludogoreca odigrati prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Neposredno pred polazak Marko Šćepović izrazio je nadu da će Bugari potceniti Partizan.

„Moramo da odigramo kako najbolje znamo i umemo da nam se ne bi ponovile utakmice protiv Širaka. Na pripremama smo pokazali da možemo da igramo dobro, doduše tamo nije bilo pritiska, dok je ovo potpuno drugačije. Dobro je ako su nas Bugari potcenili, ali mi idemo da pokažemo ko smo i šta smo i da pobedimo. Znamo da imaju dobru ekipu, da umeju da igraju fudbal, ali verujemo u sebe“, izjavio je Šćepovicih novinarima na beogradskom aerodromu Nikola Tesla.

Iskusni defanzivac Milan Obradović, koji bi trebalo da debituje u crno-belom dresu takođe očekuje dobar rezultat, a to je po njegovom mišljenju i remi sa postignutim golom.

„Kvalitetno smo se spremili za ono što nas čeka. Trenirao sam sa ekipom prethodnih nedelju dana i dobro sam se uklopio. Očekujem da ću zaigrati i to na poziciji desnog štopera. Za nas je možda i bolje ako nas Bugari potcene, a dobar rezultat bio bi i remi, uz postignut gol“, rekao je Obradović.

Trener Vuk Rašović na put je poveo 20 igrača, među kojima je i Kamerunac Erik Đemba Đemba, a u odnosu na mečeve sa Širakom nema povređenog Miloša Ostojića.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona između Ludogoreca i Partizana igra se sutra od 19.30 sati u Razgradu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter