0
Ostali sportovi

Mađari prvi do polufinala

Objavljeno: 30.07.13 u 16:51

svetsko-prvenstvo-barselona-2013

Vaterpolo reprezentacija Mađarske prvi je polufinalista Svetskog prvenstva u Španiji pošto je u četvrtfinalu bez većih problema savladala selekciju Grčke sa 9:3 (2:1, 1:1, 2:1, 4:0).

Ispostavilo se da je Grčka svoje najbolje partije pružila u grupnoj fazi takmičenja kada je savladala Španmiju i Crnu Goru, mada se posle ovakvog rezultata postavlja pitanje koliko je su to zaista bile pobede Helena, a koliko porazi dve navedene reprezentacije koje su prilično kalkulisale kako bi imale lakši kostur, ali im se to na kraju obilo o glavu.

Po dva pogotka za Mađare u današnjem meču postigli su Hošnijanski, Varga i Bedo, dok su se po jednom u listu strelaca upisali Madaraš, Vamoš i Deker. Na drugoj strani su pogađali Milonakis, Pontikeas i Vlahopulos.

Mađari će u polufinalu igrati protiv boljeg iz drugog četvrtfinalnog meča u kojem se od 17 časova sastaju Hrvatska i Australija.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter