0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

Ivanov kao Ronaldo

Objavljeno: 30.07.13 u 13:06
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Od sletanja na aerodrom u Varni bugarski reprezentativac u centru pažnje.

Sat i po vremena trajao je let na realaciji Beograd – Varna i još toliko put autobusom do Razgrada, gde se sutra fudbaleri Partizana sastaju s ekipom Ludogoreca. Ekspediciju srpskog šampiona u Bugarskoj nije sačekala novinska svita, već samo jedna kamera i nekoliko lovaca na autograme.

Međutim, njima su crno-beli bili u drugom planu, a fokus njihovog intresovanja je bio na Ivanu Ivanovu. Koliko u Bugarskoj vole defanzivca Parzizana videlo se već po sletanju na aerodrom.

Zaposleni na pasoškoj kontroli su ga zamolili da ode kod njih u službene prostorije kako bi se slikali s njim, a ispred zgrade su ga okružili dečaci koji su takođe želeli da ovekoveče susret s odličnim fudbalerom.

Što se vremena tiče, u Bugarskoj je jako vruće i sparno, ali prema prognozama sutra će biti znatno prijatnije, ali ceo dan će padati kiša.

Crno-beli večeras imaju konferenciju u 19.30, a potom će igrači odraditi poslednji trening, koji će za javnost biti otvoren samo 15 minuta.

0
0
0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter