0
Evropske lige

Anderleht predstavio Milivojevića

Objavljeno: 30.07.13 u 17:06

luka-milivojevic-anderleht

Luka Milivojević je još u petak potpisao ugovor sa anderlehtom, ali je zbog obaveza kluba u prvenstvu Belgije tek danas zvanično predstavljen tamošnjim medijima. Promociji su pored srpskog reprezentativca prisustvovali još trener Džon de Brom i sportski direktor kluba Herman van Holsbek.

„Posedujem dobar pas i uvek razmišljam tokom igre, a takođe posedujem i liderske sposobnosti. Pored toga imem i jak udarac iz daljine i levom i desnom nogom“ – predstavio je Milivojević sebe prisutnim novinarima.

Čelnici Anderlehta pojasnili su da će bivši član Crvene zvezde biti zamena za Argentinca Lukasa Bilju i da im je od samog starta prelaznog roka bio prvi na listi želja.

Celokupan transfer iznosi tri miliona evra od čega će 28 odsto pripasti Radu iz kojeg je Milivojević stigao na Marakanu. Na 47 utakmica u crveno-belom dresu Milivojević je postigao sedam pogodaka i imao je pet asistencija za gol.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter