0
Evrokupovi

Stojanović: Čeka nas težak posao u Odesi /VIDEO/

Objavljeno: 29.07.13 u 13:20

Untitled-5

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je da njegovu ekipu čeka izuzetno težak posao u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ukrajinskog Černomoreca.

„Nema straha, ozbiljno pristupamo poslu i analiziramo dobre i loše strane. Utakmice idu brzo, nema vremena za regenerisanje. Jasno je da nas u Ukrajini čeka težak posao. Černomorec je fizički spremna ekipa. Agresivni su i mnogo trče, rotiraju pet, šest stranaca. Moramo da budemo kompaktni i organizovani bar kao i oni ako želimo da napravimo nešto dobro u Odesi“, rekao je Stojanović na konferenciji za novinare.

On je naveo da je sinoć odgledao duel šampiona Šahtjora i Černomoreca u prvenstvu Ukrajine.

„Šahtjor je pobedio spletom srećnih okolnosti. Černomorec je, po onome što je pokazao na terenu, više zaslužio pobedu. Posebno su dobar utisak ostavili na sredini terena, prave dobar blok, ali kao i svi, imaju mane“, objasnio je strateg crveno-belih.

Stojanović je istakao da je jedan od osnovnih ciljeva na gostovanju u Odesi da Zvezda postigne gol.

„U Evropi je uvek sve otvoreno. Najbolje bi bilo da se pobedi, bilo bi važno da se da gol u gostima. Kao treneru, kroz karijeru mi se dešavalo da pobedim u prvom meču, a da ekipa na svom terenu u revanšu odigra loše i ispadne“, istakao je on.

On je kazao da se levi bek Nikola Mijailović oporavio od povrede i da će biti u konkurenciji za tim te da će za preostalu dvojicu novih centralnih defanzivaca Robertsa Omegu i Migela Arauha tek doneti konačnu odluku o nastupu u Odesi.

On je dodao i da je sa napadačem Abiolom Daudom, koji se našao na meti kritika zbog loše forme, razgovarao uoči meča na Islandu, a da će videti da li će na isti način postupiti i pred duel u Odesi.

„Dolascima pomenutih defanzivaca pozicija štopera je rešena. I dalje tražimo napadača, a voleo bih da dobijemo i pojačanje u veznom redu jer nas je nedavno napustio Luka Milivojević“, zaključio je Stojanović.

Prva utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope između Černomoreca i Crvene zvezde igra se u četvrtak od 18.15 po srednjeevropskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter