in , ,

Predstavljeni Omega i Arauho, Novak stiže tokom dana

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Novi fudbaleri Crvene zvezde, Liberijac Roberts Omega i Peruanac Migel Arauho zvanično su u danas potpisali ugovore sa crveno-belima i obećali da će učiniti sve da opravdaju poverenje ljudi koji su ih doveli na Marakanu.

Omega, nekadašnji igrač Slobode i Smedereva, potpisao je trogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 30, dok je 18-godišnji Arauho potpisao ugovor na četiri godine i nosiće dres sa brojem 20.

„Za mene je Crvena zvezda najbolji klub u Srbiji i jedan od najboljih u Evropi. Imao sam priliku da igram pred sjajnim navijačima i to je, takođe, jedan od razloga zbog kojih sam došao ovde. Poslednje dve nedelje sam žestoko radio, potpuno sam spreman, i što se mene tiče, mogu da igram već u četvrtak protiv Černomoreca. „, rekao je Omega.

Peruanac Arauho zahvalio se svima u klubu na dobrodošlici i rekao da će se potruditi da što pre pokaže zbog čega je došao.

„Odradio sam samo tri treninga, video sam da je ekipa veoma dobra i disciplinovana. Priznajem da mi je malo problem da se naviknem na drugačiji stil fudbala, vremensku razliku, kao i na činjenicu da su ovde treninzi znatno jači nego oni koje sam imao do sada“, poručio je Arauho.

Sportski direktor Zvezde Zoran Stojadinović rekao je da od Omege očekuje da odmah bude pojačanje, dok je Arauho, kako je naveo, investicija za budućnost.

„Omega je stariji, ima više iskustva, igrao je ovde, upoznat je sa očekivanjima i verujem da je on pojačanje u pravom smislu reči. Sa druge strane, Arauho je mlad, još nema 19 godina, on je trenutno tu da pojača konkurenciju. Verujem da će Zvezda u budućnosti dobro zaraditi na njegovom transferu“, kazao je Stojadinović.

Treće pojačanje Zvezde na poziciji štopera, Novak Martinović stiže tokom dana u Beograd iz Kine i njegova promocija biće održana naknadno.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Nikolić: Respekt protiviku pre utakmice, ali ne i na terenu

Stojanović: Čeka nas težak posao u Odesi /VIDEO/