0
Domaći fudbal

Predstavljen Đemba Đemba

Objavljeno: 29.07.13 u 17:17
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Partizan se sprema na put u Bugarsku gde će igrati meč sa Ludogorecom u okviru kvalifikacija za Ligu šampiona, pa su crno – belim tim povodom održali konferenciju za štampu, a takođe su iskoristili priliku i da zvanično predstave možda i najveće pojačanje ove sezone Erika Đembu Đembu.

„Želim da se zahvalim klubu jer su mi ukazali povorenje. Za mene je ovo velika šansa da igram kvalifikacije za Ligu šampiona. Znam da nije lako plasirati se u Ligu šampiona. Gledao sam prošlu utakmicu Partizana i imamo dosta mladih igrača sa potencijalom. Moramo da budemo koncetrisani i da slušamo trenera. I sa maksimalnom koncentracijom imaćemo šansu za prolaz dalje.“ rekao je Đemna Đemba.

Upitan da otprilike potvrdi u kakvoj je formi Đemba je bio jasan.

„Nakon odmora od nekoliko nedelja počeo sam sa treninzima 3. jula. Radio sam sa prviatnim trenerom pa sa tim i sa iskustvom koje imam znaću kako da pristupim utakmici“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter