0
Fudbal

Francuska rival Srbiji u finalu!

Objavljeno: 29.07.13 u 22:29

1976719_w2

U finalu Evropskog šampionata za igrače do 19 godina sastaće se Srbija i Francuska! Francuzi su posle produžetaka savladali Španiju sa 2:1, a isplatila im se čekalica i oslanjanje na kontranapade.

Španija je povela u 27. minutu golom Rodrigeza sa bele tačke, posle sumnjivo dosuđenog penala, a samo minut kasnije izjednačio je Benzija. Francuzi u drugom poluvremenu više od pola sata nisu prešli centar u organizovanom napadu, ali crvena furija nije imala rešenja za odbranu galskih petlova.

U produžetku je meč posle kiksa odbrane Španije rešio čovek koji je napravio penal u 27. minutu Antoan Konte. Španci nisu uspeli da do kraja meča dođu do izjednačenja, pa će se u četvrtak u finalu sastati selekcije Francuske i Srbije.

Meč u grupnoj fazi ovih rivala završen je remijem 1:1, a interesantno je da Španija nije uspela da dođe do trećeg uzastopnog finala na EP za igrače do 19 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter