0
TimeOut

Dejli Mejl: Fudbaleri Zvezde da prestanu da jedu pite i piju pivo

Objavljeno: 29.07.13 u 19:03

Untitled-8

Današnje predavanje trenera Slaviše Stojanovića u kome je igračima skrenuo pažnju da moraju da se pravilno hrane i da vode sportski život stigao je i do Engleske.

Naime slavne engleske novine Dejli Mejl pod naslovom „Igrači kog bivšeg šampiona Evrope moraju da prestanu da jedu pite za doručak i da piju pivo posle treninga“ donosi tekst o bivšem kontinentalnom velikanu.

U tekstu se navodi da su se crveno – beli mučili protiv skormnih Islanđana te da je trener Slaviša Stojanović nakon današnjeg treninga rekao sledeće:

„Težak rad koji ste imali na pripremama neće značiti ništa ako nastavite da jedete pite sa mesom pre treninga i pijete pivo posle.“

Isti list podseća da Crvena zvezda nije dočekala zimu u Evropi još od davne 1992. godine, te da je i izgubila dominaicju u domaćem šampionatu gde se Partizan izjedančio po broju titula.

Takođe nije ni propuštena prilika da se pomene Milan Jovanović i njegov incident na pripremama u Turskoj kada je poptuno pijan pravio haos po hotelu što ga je koštalo mesta u timu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter