0
Fudbal

Zvezda hoće napadača Širaka /VIDEO/

Objavljeno: 28.07.13 u 08:28

a-inceput-oficial-sezonul-2013-14-al-cupelor-europene-ivorianul-ismael-fofana-primul-hattrick-din-liga-campionilor-215513

Rukovodstvu Crvene zvezde zapao je za oko Ismael Beko Fofana napadač Širaka koji je bio proitivnik Partizana u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kako piše dnevni list Sport, u Ljutice Bogdana su impresionirani onim što je 24-godišnji napadač iz Obale Slonovače pokazao.

Fofana se 2013. godine vratio u Širak iz iranskog Zob Ahana, i već na debiju za šampiona Jermenije postigao het-trik protiv Tre Penea iz San Marina. U prethodnom mandatu u Gjurmiju postigao je 14 golova na 30 utakmica.

Visok je 184 centimetra, a nastupao je za mlade selekcije Obale Slonovače. Ukoliko bi prešao u Crvenu zvezdu, ne bi imao pravo nastupa za „crveno-bele“ u Evropi, jer UEFA ne dozvoljava promenu takmičenja u istoj polusezoni.

Isti list ističe da su pregovori dva kluba već počeli, a da bi Zvezda transfer platila delom novca koji je zaradila od prodaje Luke Milivojevića Anderlehtu (oko 3 miliona evra).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter