0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Teodosić odbio bogatu ponudu Memfisa

Objavljeno: 28.07.13 u 17:56
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Već smo tokom dana pisali o tome da je sve izvesnije da će Miloš Teodosić od ponedeljka postati novi član turskog Fenerbahčea, a atmosferu je dodatno podgrejao menadžer srpskog košarkaša izjavom da je njegov štićenik odbio ponudu Memfis Grizlisa.

„Miloš je odbio ponudu Memfisa vredan šest miliona dolara po sezoni jer želi da osvojio evropsku titulu sa moskovskim CSKA. Međutim, ukoliko ruski klub odluči da im Teodosić nije potreban on će razmotriti i druge ponude“ – rekao je Nikolaos Lotsos ne želevši da se upušta u priču oko transfera u Fenerbahče.

Međutim, prema poslednjim informacijama koje stižu iz Turske klub iz Istanbula se ipak neće odreći Boa Mekejleba pošto je Amerikanac sa makedonskim pasošem potpisao novi ugovor sa klubom pa tako otpada iz opticaja moguća trampa sa CSKA, a takođe je potvrđeno da će klub napustiti Gašpar Vidmar i Romejn Sato.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter