0
Evrokupovi

Rašovićeve rokade za Ludogorec

Objavljeno: 28.07.13 u 23:29

Vuk-Rasovic

Fudbalere Partizana već u sredu očekuje prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Ludogoreca pa je tako došlo i vreme da ovdašnji mediji počnu sa nagađanjima koji tim bi Vuk Rašović mogao da izvede na duel bugarskom prvaku.

Izvesno je da na poziciji levog beka neće biti suspendovanog Vladimira Volkova kojeg će zameniti ili povratik Nikola Gulan ili mladi Nemanja Petrović, a pored reprezentativca Crne Gore iz tima će najverovatnije ispasti Predrag Luka, Nikola Aksentijević i Saša Marković.

Aksentijevća bi na poziciji desnog beka trebalo da zameni iskusni Milan Obradović, po desnom krilu umesto Luke će napadati Petar Grbić, a mesto Saše Markovića zauzeće Erik Đemba Đemba koji je nakon potpisivanja ugovora otišao u Kamerun te se njegov povratak očekuje u ponedeljak za kada je i zakazana promocija.

Pod znakom pitanja su i Šćepović i KOjić koji u špicu napada nisu pokazali ama baš ništa, ali njihova alternativa Aleksandar Mitrović je trenutno na Evropskom prvenstvu sa mladom reprezentacijom Srbije, dok se za preostalo mesto u veznom redu, pored Ilića, Jojića, Grbića i Đemba Đembe, bore Ninković i Malbašić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter