0
Fudbal

Lane razmišlja i o penziji

Objavljeno: 28.07.13 u 09:24

Milan-Jovanovic

Milan Jovanović ozbiljno razmišlja o opciji kačenja kopački o klin! 32-godišnji fudbaler je bez kluba, propao mu je transfer u Kinu kod Radomira Antića, a kako sam kaže nema smisla da se u godinama u kojim se nalazi vraća u srpski fudbal iz koga 99% igrača želi da ode.

„Ne mogu da kažem da sam doneo konačnu odluku. Da ovih dana intenzivno razmišljam o tome i da sam sebe pripremio i na takav epilog – to je više nego sigurno. Prvi put to sada javno kažem. Čekaću do kraja prelaznog roka, možda se nešto otvori. Imam 32 godine i još mi se igra fudbal. Fizički se odlično osećam i po tome bih mogao da odigram na visokom nivou još tri do pet godina. Ali, to bi morao da bude dobar klub. Nisam čovek koji bi igrao u klubu bez ozbiljnih ambicija.“ rekao je Jovanović.

On je još jednom istakao da mu prija interesovanje Crvene zvezde, Partizana i Vojvodine ali i da su izrazito male šanse da obuče neki od tih dresova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter