0
Fudbal

Ide li Mitar u Anderleht?

Objavljeno: 28.07.13 u 10:36

aleksandar-mitrovic

Dok se Aleksandar Mitrović sprema za polufinalni meč Evropskog prvenstva za igrače do 19 godina protiv Portugalije u Litvaniji (sutra 15.30), na drugom kraju Evrope se odlučuje o njegovoj budućnosti.

Predstavnici belgijskog Anderlehta su došli u Beograd da pregovaraju s kolegama iz Partizana, ali zaključci sastanka nisu jedinstveni.

Predsednik Partizana Dragan Đurić tvrdi da od posla nema ništa, dok menadžer Nenad Jestrović uverava da će transfer biti realizovan.

– Dolazili su ljudi iz Anderlehta, želeli su odmah da kupe Mitrovića, ali kako mi možemo da ga prodamo možda tek za pole godine ili godinu, jer nam je u ovom trenutku potreban, morali smo da ih odbijemo.

Mi sa Jestrovićem nemamo ništa, pregovaramo direktno „klub – klub”. Anderleht nam je poslao ponudu pre nedelju dana, ali trenutno ne možemo da je prihvatimo, a objasnio sam i zašto – rekao je Đurić za Žurnal, dok Jestrović priča drugačije:

– Još nismo postigli dogovor. Sastanak je trajao tri sata. Verujem da će se sve dobro završiti. Aleksandar Mitrović je voljan da pređe u Anderleht. Dali smo reč Anderlehtu. Ako se pojavi i neki drugi klub, sa 10 ili 15 miliona, moraćemo da ih odbijemo. U Anderlehtu su spremni da čekaju Mitrovića do 1. septembra.

Prema pojedinim navodima transfer bi trebalo da iznosi pet miliona evra, što bi bila najveća svota novca koju je belgijski klub platio za jednog igrača.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter