0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Drulović: Apetiti nam rastu

Objavljeno: 28.07.13 u 23:17
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Omladinsku fudbalske reprezentaciju Srbije u ponedeljak čeka mogli bi da kažemo i istorijski meč na Evropskom prvenstvu u Litvaniji pošto bi eventualnim trijumfom protiv moćne Portugalije „orlići“ došli u priliku da se bore za trofej.

„Samim plasmanom u polufinale smo ostvarili veliki uspeh. Mi smo mala zemlja i biti u društvu selekcija poput Španije, Portugalije i Francuske je velika čast. Igrama, ponašanjem i odnosom prema obavezama smo i zaslužili da se nađemo u tom odabranom društvu. Sada nam apetiti rastu i želimo da uradimo što više“ – jasan je selektor omladinaca Ljubinko Drulović.

Ako nekoga Drulović poznaje u dušu onda su to Portugalci pre svega jer je u toj zemlji proveo svoje najbolje igračke godine noseći dres Porta i Benfike, a tamo je započeo i svoju trenersku karijeru.

„Portugalci imaju kvalitet da se uvek bore za trofej. Na ovom takmičenju savladala ih je samo Španija, ali slobodno mogu da kažem nezasluženo. I pre nego što je bilo poznato protiv koga ćemo igrati u polufinalu rekao sam da je svejedno da li će to biti Španija ili Portugalija pošto se radi o reprezentacijama koje su podjednakog kvaliteta“ – kazao je maldi stručnjak za Žurnal.

Utakmica između Srbije i Portugalije na programu ej u ponedeljak od 15.30 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter