in ,

Crnogorci: Srbija je najteži mogući protivnik

mladjan-janovic

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore danas je lako izašla na kraj sa Kanadom u svom meču osmine finala Svetskog prvenstva, a i pre duela Srbije i Rumunije bilo je jasno da će se u četvrtfinalu sastati dve reprezentacije nekada zajedničke države.

„Srbija je najteži mogući protivnik, ali ovo je Svetsko prvenstvo i put do vrha je jasan. Ako želite medalju, ako želite da idete do kraja, morate da pobeđujete najbolje. Nikad nije lak put do velikog rezultata“ – istakao je golman Miloš Šćepanović.

Sa njim se slaže i jedan od najboljih igrača selekcije Crne Gore Mlađan Janović.

„Prvo, termin je odličan, igra se od 20.15 sati, što sigurno odgovara i nama i njima. Ovde su stvarno velike vrućine. Oni jesu favoriti, i tako se kotiraju na celom Svetskom prvenstvu. Oni i Italijani su glavni kandidati za zlato. Međutim, ako odigramo odlično odbranu kao do sada, onda možemo da im pariramo. Nakon nekoliko bitnih takmičenja, gdje smo gubili u četvrtfinalnim i polufinalnim mečevima, mislim da je ovo pravi trenutak da pokažemo kvalitet, revanširamo im se, i dođemo u situaciju da se borimo za neku od medalja“ – poručio je Mlađan Janović.

loading...

Duel između Srbije i Crne Gore je na programu u utorak, 30. jula, sa početkom od 20.10 časova.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Đorđević između Francuske i Engleske

Španovićeva ide na Svetsko prvenstvo