0
Fudbal

Stepanov želja Vojvodine

Objavljeno: 27.07.13 u 17:30

stepanov

Fudbalski klub Vojvodina  planira da u novu superligašku sezonu uđe sa maksimalnim ambcijama. To potvrđuju i igre Novosađanja u kvalifikacija za Ligu Evrope.

Međutim za podizanje kvaliteta u timu uvek ima mesta pa tako „lale“ žele da dovedu Milana Stepanova što je potvrdio i Sportski direktor Saša Drakulić.

„Razgovarao sam sa Stepanovom i predložio mu da nas pojača. On je, posle boravka u Turskoj, slobodan da bira gde će nastaviti karijeru i zainteresovan je pre svega za inostranstvo. Međutim, nećemo odustati. Zna se ko je Stepanov i jasno je da bi Vojvodini bio od velike koristi. Ako bi angažovali Stepanova, onda bi ne samo urgentno i kvalitetno rešili problem u slučaju odlaska Trajkovića, već bi, lišeni briga, dobili na vremenu da mirno tražimo trajno rešenje za to mesto u odbrani“ kaže Saša Drakulić za Sportski žurnal.

30-godišnji Stepanov profesionalnu karijeru upravo je započeo u Vojvodini za koju je igrao od 2000. do 2006. godine i u tom periodu upisao 105 nastupa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter