0
Evropske lige

Radović blistao u novoj pobedi Legije

Objavljeno: 27.07.13 u 23:44

miroslav_radovic

Fudbaleri Legije savladali su Pogon na strani sa 3:0 u drugom kolu poljskog prvenstva. Najbolji pojedinac na susretu bio je srpski internacionalac Miroslav Radović koji je pored toga što je postigao drugi gol bio asistent i prava nerešiva enigma za domaće.

Posle blistavih izdanja u kvalifikacijama za Ligu šampiona protiv velškog TNS-a, Radović je podigao svoju formu na još viši nivo u prvenstvu. Bio je jedan od začetnika akcije u 37. minutu koju je Vrdoljak krunisao golom a i sam bi se upisao u strelce do kraja poluvremena da je imao malo više sreće.

Ipak, sav trud koji je uložio na ovoj utakmici vratio mu se u 64. minutu kada je iskoristio pas Mihalja Žirija i golman Pogona bio je nemoćan. Radović je i u 48. minutu mogao da postigne gol ali je posle asistencije Dose Žuniora, Tomaž Brziskijego odlično reagovao u svom kaznenom prostoru.

Nakon što je Pogon u 66. minutu ostao sa igračem manje Legiji je dodatno olakšan posao pa je Dvališvili u 83. minutu lako postigao konačan rezultat.

Legija u 3. kolu dočekuje Podbeskije ali će pre toga na megdan norveškom Moldeu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter