0
Domaći fudbal

Zvanični sajt OFK Beograda

Nula romantičara na Tari

Objavljeno: 27.07.13 u 23:50
Zvanični sajt OFK Beograda
Zvanični sajt OFK Beograda

Prazne puške na Tari. Iako je OFK Beograd ubojitiji i konstantno na polovini Petrovca, golova nije bilo. Odbrana je delovala sigurno, štoperski tandem Planić – Vasiljević se čini da je već sad uigran, jer gosti nisu uspeli da stvore nijednu šansu na meču, osim šuta iz daljine koji je završio pored gola u prvom delu susreta.

Igor Ivanović je pretio iz prekida, a ozbiljno je mogao da ugrozi gol golmana Popovića već u 4. minutu iz slobodnog udarca, mada nije imao sreće. Vezni red je pleo mrežu krakim pasovima, ali bez izrazitijih prilika koje bi donele vodjstvo Romantičarima.

55. minut je doneo prvo uzbudjenje u drugom poluvremenu. Ješić je sjajno šutirao, ali već vidjenu loptu u golu Petrovca je odbranio golman Popović i sprečio Romantičare da se raduju.

Romantičari su pokazali veću želju za postizanjem gola, te su u par situacijama po sudijskim ocenama upadali u nedozvoljene situacije, ali ipak se na kraju mreže nisu tresle.

OFK Beograd: Pavlović, Petković, Adžić, Planić, Vasiljević, Zdjelar, Ješić, Ivanović, Jovanović, Škrbić.

Igrali su još: Pavlović, Gajić.

Petrovac: Popović, Radulović, Čelebić, Lakić, Mrvaljević, Ivanović, Djukić, Marković, Jablan, Leverda, Dragićević.

Na klupi su još: Popović, Mijović, Šofranac, Golubović, Grbović, Kruščić, Medigović, Palvović, Nuhović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter