0
Domaći fudbal

Karadžić u Užicu: Sloboda je ozbiljan klub

Objavljeno: 27.07.13 u 14:53

Untitled-1

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić posetio je Užice i na stadionu Slobode postavio kamen temljac za izradu reflektora koji će prema rečima predsednika UO Užičana Dragana Subotića biti gotovi do 1. septembra.

„Ovaj stadion je renoviran uz pomoć Saveza i grada Užica, ali mi nismo zadovoljni i klub je režio da finansira i reflektore. Imaćemo podršku oko zatvaranja finansijske konstrucije. Najvažnije je da danas postavimo kamen temlejac, rok za zvršetka radova je 1. septembar i očekujem potom da 14. protiv Partizana ispišemo još jednu stranicu istorije.“ rekao je Subotić.

Prvi čovek srpskog fudbala istakao je između ostalog da pozitivni trendovi u Užicu mladima daju šansu.

„Treba reći da ni jedan region u Srbiji nije imao takav uspon kao Užice i ovaj kraj. Pamtim prve dane fuzije Sevojna i Slobode i videlo se da kada ljudi hoće da sarađuju uvek može da se nađe rešenje.“ rekao je Karadžić i dodao:

„Cela mladost Užica sada razmišlja ovom terenu i ovo je lepša strana fudbala. Sport je nešto što mladima daje životnu šansu i perspektivu“.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter