0
Fudbal

Inter se okrenuo Brazilcima

Objavljeno: 27.07.13 u 23:52

luiz gustavo

Milanski Inter će u narednim danima pokušati da dovede dvojicu Brazilaca, ali i još nekoliko pojačanja na kojima insistira novi trener Valter Macari. Prve mete su Luiz Gustavo, vezista Bajerna, koji želi da nastupa na Mundijalu u svojoj domovini za godinu dana, a svetsan je da se baš neće naigrati u Bajernu. Njegova cena je oko 15 miliona evra, a pored Intera interesuje se i Arsenal.

Drugi Brazilac do koga bi Inter da dođe je Valas iz Čelsija. Mladi desni bek nema mesta u timu pored Aspilikuete i Ivanovića, pa je Murinjo voljan da ga pošalje u svoj Inter na jednogodišnju ili čak dvogodišnju pozajmicu.

Pojedini mediji spekulišu i da bi Inter mogao da pokuša da dovede Leandra Damiaoa iz Internasionala, ali je to nerealno u ovom trenutku, mada ne i nemoguće.

Inter se zanima još uvek i za Radžu Naingolana iz Kaljarija, ali je on u ovom momentu bliži Romi, pa je alternativa za njega Taide iz Bolonje koji je 50%u vlasništvu Juventusa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter