0
HotBlog

UEFA mafiosa

Objavljeno: 26.07.13 u 16:50

uefa-mafiosi

Gledam, bre, one odrpane kese iz UEFA, kako ih samo nije sramota. Svojim smišljenim, poganim planovima pokušavaju na sve načine da unište ono što su generacije nas gradile s kolena na koleno.

Mi smo, bre, fudbalska velesila, još u Montevideu 1930. godine smo učili ceo svet kako se igra taj sport, a sada nas neki mafijaški bosovi, koji se kriju iza funkcija u Evropskoj fudbalskoj federaciji maltretiraju i ponižavaju.

Zapravo, to oni žele da rade, ali nismo mi od juče. Pa ne može se golim rukama na stenu. Mi smo, bre, institucija. Partizan i Crvena zvezda ne mogu tako lako da se ponize.

Namestili su skotovi s sedištem u Švajcarskoj žreb za drugo kolo kvalifikacija, pa Partizanu uvališe moćni Širak, a Crvenoj zvezdi sasvim nepravedno takvu veličinu kao što je IBV s Islanda. Ali su se zajebali.

Partizan je u prvoj tekmi dao gol u gostima za 1:1 i onda pametnom i strpljivom igrom, uz perfektnu trenersku taktiku uspeo da sačuva taj rezultat na domaćem terenu. Zvezda je uprkos svim podmetanjima i zakulisnim radnjama pobedila goropadne Islanđane (2:0), dok je na Islandu odolela svim napadima i sudijskim nepravdama.

Nisu im pomogla ni skandalozna isključenja Vladimira Volkova i Stefana Mihajlovića, zbog benignih prekršaja, gde kontakta gotovo da nije ni bilo.

Ne, gospodo iz UEFA, mnogo smo mi jači nego što vi mislite da jesmo, ne predaju se Partizan i Zvezda tako lako, biju u debelo meso, tamo gde najviše boli. A tek ćete da vidite istinsku snagu srpskog fudbala u narednim mečevima kvalifikacijama. Moraćete da smislite neki novi način da nas minirate, jer naš kvalitet prevazilazi sve granice koje ljudski um može da smisli, pa čak i vaš monstruozni mafijaški.

E moj živote, kad ja o klubovima o kojih sam najviše očekivao moram da pišem ovakve naučne fantastike, onda valjda znamo gde smo došli. Nismo dotakli dno dna, ali padamo munjevitom brzinom.

Da nije onih sjajnih momaka iz Vojvodine, koji su imali zaista teškog rivala u ekipi Honveda, a kojeg su savladali dva puta i onih hrabrih Jagodinaca, koji su protiv Rubina igrali za sve pare, mislio bih da je udarac o tlo veoma blizu.

Ovako, kao barem se nadam da se to neće dogoditi tako brzo, ali Ludogorec, Černomorec i Bursa su možda u ovom trenutku daleko kvalitetniji od svih srpskih ekipa.

Jaoooo, kako bih voleo da me demantuju sledeće nedelje, ali plašim se da neće…

Mister No

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter