0
Košarka

Slovenci i Turci gosti na „Trofeju Beograda“

Objavljeno: 26.07.13 u 15:49

lopta-kos-ruke

Najbolji košarkaši Srbije jednu od najvažnijih provera pred Evropsko prvenstvo u Sloveniji imaće na međunarodnom turniru „Trofej Beograda 2013“ koji će se 10. i 11. avgusta održati u Kombank Areni, kao i na utakmici sa reprezentacijom Rusije, koja se u istoj dvorani igra 12. avgusta u 21 sat.

Biće to sjajna prilika da u tri dana naši navijače pruže podršku nacionalnom timu, pogotovo što će ulaz na sve me čeve biti slobodan. Na startu „Trofeja Beograda“, 10. avgusta, snage će odmeriti selekcije Slovenije i Turske (18.30), a posle njih na teren izlaze Srbija i Ukrajina (21.00). Pobednici će 11. avgusta boriti za trofej našeg glavnog grada, dok će poraženi igrati za treće mesto.

Samo dan posle „Trofeja Beograda“, 12. avgusta, Beograd i Kombank arena biće domaćini još jednog košarkaškog spektakla. Reprezentacije Srbije i Rusije odigraće prijateljsku utakmicu, za koju će ulaz u Kombank Arenu takođe biti besplatan. Meč počinje u 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter