in ,

Savić: Mnogo primljenih golova

savic-barselona-klupa

Selektor Dejan Savić nije bio zadovoljan nakon trijumfa protiv Kine u meču 3. kola grupe C na Svetskom prvenstvu u Barseloni  i takođe nije želeo da traži opravdanje u ranom terminu meča.

„Mnogo, mnogo primljenih golova. Sada nam predstoje najvažnije utakmice i to moramo da popravimo“ – kratko je prokomentarisao Savić..

U prve dve četvrtine naš gol je čuvao Gojko Pijetlović, a pored kineskih igrača protivnika je imao i u suncu koje mu je prilično smetalo.

„Znali smo da će ovako da bude. Mnogo primljenih golova je posledica opuštanja. Sledeće utakmice ćemo odigrati sigurno bolje. Ovo je bio takav momenat, rani termin, sunce, rival. Ne smemo mnogo da se nerviramo, jednostavno idemo dalje. Sunce je takođe smetalo ali to nije bitno“ – rekao je Pijetlović.

Najbolji strelac naše reprezentacije u ovom meču bio je Branislav Mitrović

„Sigurno da je kompletna atmosfera uticala na igru. I sigurno je da smo u glavama već u nastavku takmičenja“ – kazao je Mitrović.

Andrija Prlainović je na meču protiv Kine imao i mali jubilej – 200. meč za reprezentaciju Srbije:

„Jutarnji termin, takva i utakmica. Nije bilo motivacije kao u pethodnim mečevima. Ovde smo se malo opustili ,da ne udjemo u preterani umor. Primili smo više golova i to je normalno kada se protivnik ne shvati najozbiljnije. Sada nam predstojo ono najvažnije nokaut faza. Verovatno Rumunija pa ćemo onda videti kako dalje“ – jasan je Andrija.

Novopečeni otac Filip Filipović ističe da je našim vaterpolistima bilo potrbno malo vremena kako bi se „otkravili“.

„Ne bih trošio mnogo reči. Nismo bili budni u prve dve četvrtine.Onda smo dodali mali gasa u trećem delu i odlepili. Razlika u kvalitetu je velika i samo je pitanje trenutka bilo kada će se to i pokazati. To se rešavalo u našim glavama. U daljem takmičenju je bitnije šta ćemo mi pokazati u vodi nego ko nam je protivnik“ – kazao je levoruki bombarder.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Red Bul dominirao na prvom treningu u Mađarskoj

Iznenađenja ili nameštaljke?