0
Košarka

Saša Čađo potpisala za rumunsku Alba Juliju

Objavljeno: 26.07.13 u 17:01

sasa-cadjo

Još jedna srpska košarkaška reprezentativka napustila je redove Partizana. 24-godišnja Saša Čađo potpisala je ugovor sa rumunskom ekipom Alba Julija.

Ekipu Albe Julije sa klupe predvodi srpski stručnjak Miroslav Popov, a u ekipi je još jedna srpska igračica Jovana Vukoje. Tim su u toku ovog leta pojačale još dve Amerikanke Stefani Gilbret i Tifani Braun, pa je jasno da su ambicije u narednoj sezoni izuzetno visoke.

„Radujem se ponovnoj saradnji sa trenerom Miroslavom Popovim. Alba Julija je jedan od najkvalitetnijih timova u rumunskom šampionatu i ja ću se potruditi da dam maksimalan doprinos kako bi klub ostvario bolji rezultat u odnosu na prošlu sezonu, a sa druge strane da svoju igru podignem na još veći nivo. Veliku zahvalnost dugujem Marini Maljković koja mi je ukazala poverenje i pružila priliku u Partizanu i reprezentaciji. Ponosna sam na postignute rezultate i stvarno je bilo veliko zadovoljstvo biti deo tih timova“ – rekla je Čađo.

Alba Julija je prošle sezone bila petoplasirana ekipa u rumunskom šampionatu, a takmičenje u plej-ofu je završila u polufinalu posle poraza od Targoviste sa 2:1.

Saša Čađo bila je članica srpske reprezentacije koja je zauzela četvrto mesto na Evropskom šampionatu u Francuskoj, dok je sa Partizanom osvojila tri trofeja, u sezoni bez poraza. Pre Čađo, redove Partizana napustile su još dve reprezentativke Tamara Radočaj i Nevena Jovanović, koje su nove angažmane pronašle u Italiji, odnosno Mađarskoj.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter