0
Domaći fudbal

Rašović: Bićemo spremni za Ludogorec

Objavljeno: 26.07.13 u 11:54

Vuk-Rasovic

Uz dva remija i samo zbog gola postignutog u gostima Partizan je nekako uspeo da preskoči jermenski Širak u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a trener crno-belih Vuk Rašović tvrdi da će već u narednoj rundi njegov tim izgledati mnogo bolje na terenu.

„Moramo sve da popravimo. Uigraćemo se bolje, pojačali smo se Obradovićem i Đemba Đembom. Potrebno je da budemo mirniji na sredini terena gde smo u duelu sa Širakom lako gubili lopte i nikako nismo uspevali da dođemo do svoje igre. Očekujem da sa Kameruncem dobijemo na sigurnosti“ – rekao je Rašović.

Partizan u narednom kolu očekuje daleko teži zadatak – duel sa šampionom Bugarske ekipom Ludogoreca.

„Svesni smo jačine Ludogoreca, ali ja po prirodi nisam plašljiv čovek. Nadigrali su Slovake i u prvom meču, a u drugom su bili daleko bolji. Moj pomoćnik Isidorović ih je gledao uživo. Znamo da u timu imaju veliki broj stranaca, ali spremni smo za borbu koja nas očekuje. Siguran sam da ćemo da budemo pripremljeniji nego pred duel sa Jermenima“ – jasan je mladi stručnjak.

Rašović je dodao da ne veruje da je na igru pojedinaca uticalo to što mesecima nisu primili platu, ali je i najavio određene promene u timu. Očekuje se da u prvih 11 zaigraju Obradović, Đemba Đemba i Grbić, a traži se i rešenje za mesto levog beka pošto je Vladimir Volkov dobio crveni karton u duelu sa Širakom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter