0
Fudbal

„Orlići“ remijem do prvog mesta u grupi

Objavljeno: 26.07.13 u 17:23

pavlovski-marko

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno 1:1 (0:1) protiv selekcije Francuske u meču 3. kola grupe B Evropskog prvenstva koje se održava u Litvaniji čime su izabranici Ljubinka Drulovića osigurali prvo mesto i eventualno nešto lakšeg protivnika u polufinalu.

Od samog početka meča „orlići“ su pokazali da se ne boje „petlića“ nametnuvši svoj ritam i prava je šteta što nisu prvi došli do vođstva što bi im gotovo sigurno donelo i pobedu. Nakon nekoliko propuštenih prilika naših mladih mladih igrača usledila je kazna kada je Hunu u 31. minutu doneo prednost Francuzima.

krenuli su naši momci svim silama u drugom poluvremenu prema golu protivnika i mogli su mnogo ranije da dođu do izjednačenja koje je na kraju doneo Milan Pavlčovski odlilnim udarcem iz slobodnog udarca u 77. minutu igre.

Srbija je tako grupnu fazu takmičenja završila na prvom mestu u grupi sa dve pobede i jednim remijem, dok će Francuzi u polufinale sa druge pozicije. Još uvek nije poznato ko će biti rival „orlićima“ u borbi za finale pošto jop uvek nije došlo do raspleta u grupi B, ali je najverovatnije da bi to mogli da budu Portugalci ili Holanđani.

Polufinalni dueli su na programu u ponedeljak, 29. jula.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter