0
Evrokupovi

Kraj: Rubin – Jagodina 1:0

Objavljeno: 25.07.13 u 17:04

uefa-europa-league-hymne-officiel_2

93′ KRAJ UTAKMICE. Rubin je u drugom meču slavio sa 1:0 i sasvim zasluženo se plasirao u narednu rundu takmičenja. Sa druge strane utisak je da je Jagodina pružila svoj maksimiu i sasvim dobro parirala za klasu jačem protivniku.

90′ +3 Drugi žuti karton dobio je Grbić, samim tim i automatski crveni pa je pre vremena napustio teren stadiona u Kazanju.

83′ Nova šansa za Rubin ali je Đuričić sjajno intervenisao i spasio siguran gol domaćih.

77′ Serija promena u obe ekipe, a poslednju od njih izvršio je Dodić i u igru poslao iskusnog napadača Hažibulića.

66′ Još jedna šansa za Jagodinu iz kategorije stopostotonih. El Monir je centrirao sa leve strane a Cvetković sa oko 7 metara na drugoj stativi zahvatio volej i poslao loptu nebu pod oblake.

61′ Razigrao se Rubin nakon prvog gola i sda ruski tim prikazuje igru kakva se i očekuje. Sa druge strane Jagodinci se trude ali ipak raslika u kvalitetu dolazi do izražaja.

52GOL 1:0 za Rubin! Nakon greške igrača Jagodine na sredini trena, sevnula je kontra Rubina koju je golom završio Karadeniz.

46′ Nastavljena je utakmica u Rusiji. Nije bilo izmena u oba sastava. Izabranicima Mladena Dodića ostaje još 45 minuta nade da će napraviti iznenađenje i izborti plasman u 3. kolo kvalifikacija.

45′ POLUVREME RUBIN – JAGODINA 0:0, Dobra utakmica u Kazanju. Jagodina dobro parira Rubinu ali ostaje žal za sjajnom šansom koju je propustio Arsenijević

42′ Obrobao je Lepović šut sa gotovo 35 metara ali je njegov projektil otiša preko gola Rubina.

39′ Nije bilo ozbiljnijih šansi na obe strane, mada kozna šta bi bilo da El Monir nije u par navrata odlično intervenisao ispred napadača Rubina.

21′ Rondon je bio u prilici nakon kiksa odbrane Jagodine ali je njegov šut sa oko 16 metara završio tik pokraj desne stative gola Đuričića.

13′ Strašnu šansu promašio je Arsenijević, kada je umesto da sa oko 12 metara loptu pošalje u praznu mrežu on pogodio jednog od defanzivaca Rubina.

5′ Posle prvih pet minuta u Kazanju još uvek nije bilo ozbiljnijih prilika na obe strane. Za nijansu loptu u nogama više imaju domaćini što je i očekivano.

Fudbaleri Jagodine započinju nemoguću misiju. Cilj je jasan – Jagodina želi 2:0 u Kazanju kako bi osvajač Kupa Srbije prošao u 3. kolo kvalifikacija za Ligu evrope.

Posao će im biti najteži mogući jer će se Rubin pred domaćim navijačima pokazati u najjačem sastavu.

Rubin: Arlauskis, Getigežev, Navas, Kisljak, Marčano, Galiulin, Karadeniz, M`Vila, Natho, Rjazancev, Rondon.

Jagodina: Đuričić, Dukić, Tomić, Mihajlović, El Monir, Damjanović, Arsenijević, Cvetković, Đurić, Lepović, S. Stojanović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter