0
Evrokupovi

FOTO:STARSPORT

UŽIVO: IBV – Crvena zvezda 0:0 KRAJ

Objavljeno: 25.07.13 u 20:19
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

90′ Još jedan kiks Bajkovića, ispala mu je lopta, ali opet bez posledica… Šansa za IBV u narednom napadu, od svega novi korner. Šest minuta nadoknade.

86′ U igru ulazi Luka Milivojević umesto Kasalice… Da li zaista ide u Anderleht?

79′ Penal za IBV! Kovač je pokazao na belu tačku zbog navodnog igranja rukom Krnete… Ali se na usporenom snimku se to baš i ne vidi… Ali Bajković brani udarac Gudmundsona…

75′ Mihajlović dobija crveni karton! Neverovatna glupost mladog napadača, a od kada je ušao u igru videlo se da je previše nervozan. Mada i sudija Kovač ima čudan kriterijum…

72′ Igrači Crvene zvezde su se potpuno pogubili i startuju preoštro na igrače IBV-a bez ikakvog razloga. Mihajlović je poslednji u nizu, a pre toga je požuteo i Kasalica zbog protesta. Ušao je i Vukan Savićević, a sada i trener IBV-a Hrejdarson uvodi samog sebe u igru…

61′ Prva izmena u Crvenoj zvezdi – indisponiranog Daudu menja Stefan Mihajlović.

57′ Konačno poluprilika za Crvenu zvezdu, koja ne igra ni malo bolje u odnosu na prvo poluvreme. Kasalica je lepo prošao po desnoj strani, centrirao, a Pečnik se našao u prvoj šansi, međutim jedan od defanzivaca IBV-a je blokirao njegov udarac.

POLUVREME Jako loša igra Crvene zvezde, ali na njihovu sreću IBV nije rival koji to može da kazni…

34′ Jovan Krneta je dobio žuti karton.

26′ Konačno idealna prilika za Crvenu zvezdu, Miloš Ninković se ubacio iz drugog plana, izašao sam ispred Džejmsa, ali kao da je očekivao da zastavica bude podignuta pa je jako slabo šutirao…

22′ Slaba igra Crvene zvezde, bez pravih prilika, ali na sreću ni IBV ne igra ništa bolje… Pokušaj Daude sa 20-tak metara, ali suviše lagano za Dejvida Džejmsa.

12′ Prva prilika za IBV, pokušaj iz slobodnog udarca, od svega samo korner sa Islanđane, ali dobra intervencija Zvezdinih defanzivaca.

2′ Već na startu napadi Crvene zvezde, dva prekršaja napravili su igrači IBV-a u zoni šuta, a iz drugog slobodnjaka je dobro šutirao Milijaš, ali je Džejms bio siguran i izbacio u korner.

Crvena zvezda igra u rezervnoj garnituri dresova – plavoj, koju nose prvi put.

Trener Crvene zvezde odlučio je da meč na Islandu ipak počne FIlip Kasalica koji se oporavio od povrede, a kao što je bilo i očekivano Filip Mladenović je u timu umesto povređenog Mijailovića. Zanimljivo je i da je Luka Milivojević na klupi, iako se priča da će sutra u BRisel na lekarske preglede i potpisivanje ugovora sa Anderlehtom.

Stadion: Hasteinsvalur. Sudija: Ištvan Kovač (Mađarska).

IBV: Džejms, Olafson, Gudjonson, Sigurbjornson, Garner, Hrejdarson, Porsteinson, Maveje, Džefs, Porvardason, Gudmundson.
Crvena zvezda: Bajković, Vešović, Krneta, Lazić, Mladenović, Kovačević, Milijaš, Kasalica, Ninković, Pečnik, Dauda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter