0
Evrokupovi

UŽIVO Honved – Vojvodina 1:3

Objavljeno: 25.07.13 u 20:26

petar skuletic

64′ Rutinski Vojvodina odrađuje posao u Mađarskoj, a došli su i do trećeg gola, strelac Vranješ.

44′ Izgleda da su se fudbaleri Vojvodine odmah opustili, pa je Dijara smanjio na 2:1 već u 44. minutu, ali i pored toga Honvedu trebaju još čak četiri gola kako bi prošao dalje.

41′ Vojvodina je otklonila sve dileme – 2:0 Alivodić u 41. minutu susreta. Sada Novosađani mogu slobodno da razmišljaju o Bursi…

27′ Vojvodina vodi i praktično overava plasman u 3. kolo kvalifikacija! Pogodak je postigao Bilbija za ukupnih 3:0 za Novosađane.

13′ Na početku meča Vojvodina bolja, imali su i dva kornera, ali su se Mađari odbranili.

Ekipa Vojvodine gostuje u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope ekipi Honveda i ima 2:0 iz prvog meča. Blizu su trećeg kola i duela sa Bursom, a evo i sastava za koji se odlučio trener Nikolić:

Delač; Đurić, Trajković, Vulićević, Barić; Alivodić, Vranješ, Poletanović, Radoja, Škuletić, Bilbija. S druge strane u startnih 11 Honveda nalaze se i dva srpska internacionalca Živanović i Igrnjatović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter