0
Evrokupovi

Šokantni rezultati u Ligi Evrope!

Objavljeno: 25.07.13 u 22:03

lazar veselonovic

Ko bi rekao da ekipa iz Luksemburga može da izbaci tim iz Holandije, da Islanđani mogu da dobiju Šturm u gostima, da Lazar Veselinović može da šokira Zagreb, da Haken može da izbaci Slaviju, a podgorička Mladost slavi u Slovačkoj… Sve se to desilo u revanš mečevima 2. kola Lige Evrope.

Difedanž je odigrao 3:3 sa Utrehtom u gostima i zahvaljujući golovima na strani prošao dalje. Brejdablik je savladao Šturm u Austriji sa 1:0 i tim golom prošao u treću rundu. Haken je istim rezultatom bio bolji od Slavije, a pošto je u Pragu bilo 2:2 Šveđani idu dalje.

Lazar Veselinović je sa dva gola doneo veliku radost svom Dinamu iz Minska u Zagrebu protiv Lokomotive (3:2), a u Minsku su Hrvati slavili sa 2:1 i upravo zbog gola bivšeg napadača Hajduka iz Kule u 82. minutu beloruski tim ide dalje.

Mladost je savladala Senicu u Slovačkoj sa 1:0 i igraće protiv Sevilje u sledećoj rundi. Kakva nas još iznenađenja čekaju?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter