0
Fudbal

Potvrđeno: Martinović opcija, odluku donosi Stojanović

Objavljeno: 25.07.13 u 16:30

1692926_w2

Crvena zvezda defintivno u svoje redove želi da dovede prekaljenog Novak Martinovića koji je sa velikim uspehom branio boje rumunskog šampiona Steaue pre nego što je karijeru nastavio u Kini, iz koje sada želi da se vrati, ali mu prepreku predstavlja klub Vuhan koji koči raskid ugovora.

„Drago mi je što se naš najveći klub interesuje za mene. Dalje ne znam šta će biti. Prvo, ja moram da rešim svoj status ovde, pa ćemo posle videti“, rekao je Martinović.

Potvrda da su crveno – beli zainteresovani za ovog sjajnog igrača stigla je od Sportskog direktora Zorana Stojadinovića.

„Od tri moja predloga, trener Stojanović odabrao je jedan – Arauha. Sad bi želeo da dobije i iskusnog igrača u zadnjoj liniji, ali da to bude domaći fudbaler, zbog jezika. Pored Arauha, Lazića i Krnete, treba nam igrač sa iskustvom. Pored Stevana Batesa pojavila se još jedna opcija. U igri je i Novak Martinović. Na treneru je da odluči kojeg će od njih odabrati“ , rekao je Stojadinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter