0
Evrokupovi

Sportski direktor Partizana još ne može da se pomiri s lošim izdanjem srpskog šampiona

Nađ i dalje besan: Ne može ovako /VIDEO/

Objavljeno: 25.07.13 u 13:51

Untitled-5

Odmah posle utakmice s Širakom sportski direktor Partizana Albert Nađ je okupljenim novinarima u miks zoni rekao kako ne može da daje izjave, jer je još vruć i svašta bi rekao.

Nervoza zbog lošeg izdanja crno-belih nije ga napustila ni dan posle meča, ali je ipak uspeo da se kontroliše i ne koristi suviše teške reči.

– Prošli smo dalje i iskreno rečeno to je jedino s čime mogu da budem zadovoljan. Sve ostalo je bilo katastrofa. Posle prve utakmice u Jermeniji sam mislio da je to bio samo loš dan, a sada vidim da je potrebna dublja analiza.

Još dok smo bili u Sloveniji rekao sam igračima da se pribojavam povratka u Beograd, a oni znaju na šta mislim. Ipak, ja dalje verujem u ovu ekipu – rekao je Nađ.

Pretpostavka je da Nađ pod ovim smatra nesportski život prvotimaca šampiona u srpskoj prestonici, ali čak i da je to tako, ne može da se ne uoči ozbiljno poražavajući odnos prema igri.

– Momci moraju da znaju da ovde nema pojedinačnih interesa, već sve mora da se stavi u službu ekipe.

Drugo je Novak Đoković. On sam uzme reket i odlučuje o svojoj sudbini. To da li se druže privatno me uopšte ne zanima, ali na terenu moraju da budu ekipa. Postoji priča po kojojoj ni ona naša generacija iz 1966. godine, koja je igrala u finalu Kupa šampiona nije imala neke međuljudske odnose, ali su zato došli do samog kraja u najjačem takmičenju.

Sportski director Partizana se osvrnuo I na odlazak Kamerunca Đembe Đembe u domovinu.

– On je otišao u Kamerun kako bi rešio određenu papirologiju i za to je dobio dozvolu od kluba.. Kondicioni trener Miša Filipović mu je da plan rada kojeg mora da se pridržava za vreme odsustva. Đemba Đemba je fizički u sjajnom stanju i mislim da će ići s ekpom u Bugarsku.

Kad su odlaci u pitanju pojedini mediji već tvrde da je Aleksandar Mitrović prodat Anderlehtu, čak je i sam napadač Partizana rekao da bi išao tamo i da se vode ozbiljni pregovori.

– Niko iz Partizana nije u Briselu i ti pregovori ne znače ništa. Bilo je u klubu mnogo igrača koji su se pozdravljali, pa se vraćali neobavljena posla. Menadžeri mogu da imaju ovlašćenja od fudbalera, ali klub je taj koji se pita. Tek kada se Partizan sa nekim dogovori igrač može da dobije dozvolu da ide.

Ponovići da su nam Ivanov i Mitrović mnogo bitni šrafovi, mada je fudbal i biznis, tako da nekada ne možeš da utičeš na transfere – rekao je Nađ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter