0
Evropske lige

Mrdaković pogodio na debiju

Objavljeno: 25.07.13 u 23:07

miljan-mrdakovic

Srpski centarfor Miljan Mrdaković postigao je gol na svom debiju u dresu grčke Verije. On je već u prvom duelu pokazao da će biti veliko pojačanje za ekipu Gorana Stevanovića, koja za cilj u narednoj sezoni ima opstanak u elitnom društvu i napad na sredinu tabele.

U prijateljskom duelu protiv Ergotelisa, Mrdaković je u jednoj akciji u 22. minutu bio oboren u kaznenom prostoru protivnika, pa je glavni sudija meča bez dvoumljenja pokazao na belu tačku. Siguran realizator bio je upravo Mrdaković.

Inače ovaj pripremni duel na kraju je Ergotelis dobio sa 3:2 posle preokreta u drugom poluvremenu.

Ekipu Verije pre mesec dana preuzeo je srpski stručnjak Goran Stevanović. On je izjavio da je veoma zadovoljan dosadašnjim radom ekipe.

„Igrači pokazuju ozbiljnost i disciplinu i na terenu i van stadiona. Radimo da poboljšamo sve segmente igre. Imam pozitivan utisak i verujem da smo na pravom putu. Verija je ozbiljan klub i igrači isključivo vrednim radom mogu da očekuju da će se izboriti za dres prvotimca“, rekao je Stevanović.

Verija je nedavno pobedila favorizovani Panionios u prijateljskom duelu sa 1:0, a prvi zvanični duel imaće 17. avgusta kada gostuje Platanijasu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter