0
Evrokupovi

Liga Evrope: Jagodina želi čudo, Zvezda i Voša overavaju prolaz

Objavljeno: 25.07.13 u 11:17

europaleague

Nakon što je teškom mukom Partizan juče uspeo da se domogne 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, danas na terene izčaze preostala tri predstavnika Srbije u evropskim takmičenjima.

Jagodina, Vojvodina i Crvena zvezda odigraće revanš utakmice druge runde kvalifikacija za Ligu Evrope. Jagodinci gostuju u Kazanju ekipi Rubina i nakon 2:3 u Jagodini osvajaču srpskog kupa potrebno je čudo kako bi eliminisao znatno kvalitetnijeg ruskog predstavnika.Utakmica Rubin – Jagodina igra se od 17 časova po našem vremenu.

Vojvodiina je u Mađarsku ponela odličnih 2:0 protiv Honveda pa je na četi Marka Nikolića da tu prednost sačuva i plasiraa se u sledeće kolo.

„Ne dopada mi se ambijent koji je stvoren posle prve utakmice jer svi očekuju prolaz Vojvodine. Zbog toga smo mobilnost podigli na najviši nivo“ kazao je Nikolić pred put u Mađarsku.

Meč između Honveda i Vojvodine počinje u 20 sati i 30 minuta a prenos će biti na programu Radio Televizije Vojvodine.

Vicešampion Srbije ekipa Crvene zvezde trebalo bi da barem na papiru ima najlakši posao protiv islandskog IBV-a. Na dug i naporan put do Islanda crveno – beli poneli su zalihu od dva gola prednosti što bi trbealo da bude više nego dovoljno kako bi klub sa Marakane mogao da poče da razmišlja o narednom rivalu u kvalifikacijama.

Meč na Islandu igra se od 20.30 po srpskom vremenu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter