0
Fudbal

Đukić traži zamene za „odlazeće“ Soldada i Ramija

Objavljeno: 25.07.13 u 23:53

Marc+Bartra+Barcelona+v+FC+Bayern+Muenchen+WzMM5AwBJfYx

Miroslav Đukić imaće ogromnih problema naredne sezone u Valensiji, jer su na izlaznim vratima kluba sa Mestalje dva ključna igrača – Roberto Soldado i Adil Rami. Obojica bi karijeru mogli da nastave u Engleskoj, a Valensija bi od njihovih prodaja mogla da zaradi i 40 miliona evra.

Ali džaba Đukiću svi ti novci, jer on sada mora da razmišlja o tome kako će napraviti ekipu koja će se plasirati u TOP 4 i obezbediti plasman u Ligu šampiona sledeće sezone, što im je izmaklo prethodne kada su bili peti.

Mete srpskog stručnjaka su Helder Poštiga i Pablo Osvaldo, kao igrači koji bi mogli da zamene Soldada, a u defanzivi bi Đukić rado video Marka Bartru iz Barselone umesto Ramija. Postoje naravno i alternative ovim fudbalerima, a ko će stići na Mestalju saznaćemo u narednih mesec dana koliko ima do kraja prelaznog roka. Što pre dođvedu pojačanja, imaće više vremena za uigravanje ekipe.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter