0
Extreme

Festival ekstremnih sportova

Objavljeno: 25.07.13 u 12:19

RingstromV2_EricLarsBakke

Prvi put na Balkanu u Trsteniku će 27. i 28. jula, biti održan originalni Festival ekstremnih sportova, na kojem se očekuje oko 150 učesnika, iz Srbije i inostranstva, najavila je Turistička organizacija Srbije.

Oni će se takmičiti u više krajnje opasnih disciplina- paraglajdingu, parkuru, rolerblejdingu (vožnja rolera sa preprekama), penjanju uz veštačku stenu, skejtbordingu, vejkbordingu …

Među najekstremnijim stvarima koje će učesnici izvesti je skakanje sa mosta preko Morave, skakanje sa dimnjaka Gradske toplane visokog 103 metra i „šetanje“ po Kuli, zgradi u centru Trstenika visokoj 50 metara.

Za učesnike Festivala organizovan je kamp na prostoru gradske plaže kraj Morave.

Klub ekstremnih sportova „Trstenik“ na čijem čelu je Miloš Mitrović, jedan od najpoznatijih srpskih alpinista i Turistička organizacija Trstenika, kao jedan od suorganizatora, očekuju veliki broj posetilaca na tom neobičnom događaju.

Posetioci će uz prisustvo vrhunskih instruktora moći da se oprobaju u nekim od sportova. Zvanično otvaranje Festivala je u subotu, na gradskoj plaži u Trsteniku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter