0
Evrokupovi

Zvezda stigla na Island, Milivojević u timu

Objavljeno: 24.07.13 u 12:48

zvezda-island

Ekspedicija Crvene zvezde trenutno se nalazi u Rejkjaviku odakle je još „samo“ jedan polučasovni let deli od krajnjeg odredišta, ostrva Vestmaneje. A podsetimo, avantura je započela u utorak ujutru kada su crveno-beli sa beogradskog aerodroma otputovali za Berlin. Usledilo je celodnevno čekanje u Nemačkoj, da bi kasno sinoć Zvezdaši proveli tri i po sata u čeličnoj ptici na putu ka Keflaviku, jedinom islandskom gradu u kome se obavljaju međunarodni letovi.

Pre nego što su se odatle ukrcali u autobus za Rejkjavik, fudbaleri su se presvukli u zimske „Puma“ jakne koje su nekoliko meseci pre predviđenog vremena doživele promociju od strane prvotimaca kluba iz Ljutice Bogdana. Konačno u hotel „Grand“ u glavnom gradu Islanda crveno-beli stigli su oko četiri sata iza ponoći po našem vremenu. Iako vidno umorni, fudbaleri nisu dozvolili da ih napusti dobro raspoloženje, koje su zadržali i jutros kada su se probudili. Uslovno rečeno jutro jer su na Islandu trenutno bele noći, tako da pojedincima san nikako nije hteo na oči.

I tu nije kraj. U 16:30 časova po srpskom vremenu, avion kapaciteta 50 mesta sa igračima Crvene zvezde ponovo će uzleteti i uputiti se u pravcu ostrva Vestmaneja gde se sutra od 20 sati i 30 minuta igra revanš susret drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope. Svi igrači su i pored napora spremni i motivisani za utakmicu u kojoj očekuju da ostvare pobedu, a samim tim i prolaz u narednu rundu.

U međuvremenu dok su crveno-beli krstarili nebom nad Evropom, pojavila se informacija da je Luka Milivojević iz Berlina otputovao u Brisel na završne pregovore sa Anderlehtom. Neizvesnost je trajala do sletanja aviona u Rejkjaviku iz koga je među prvima izašla i Zvezdina „devetnaestica“.

– Dočekalo nas je izuzetno hladno vreme. Uspeli smo malo da se odmorimo od napornog puta, međutim, očekujem da se to na terenu ne primeti. Profesionalci smo i sutra ćemo učiniti sve da ostvarimo još jednu pobedu nad ekipom IBV-a – rekao je Luka.

I samog Milivojevića iznenadila je informacija da je iz Berlina umesto za Rejkjavik, ušao u avion za Brisel.

– Ne znam kome je to palo na pamet. Glavom i srcem sam igrač Crvene zvezde i razmišljam samo o sutrašnjem susretu sa Islanđanima. Maksimalno sam skoncentrisan na obaveze i susret sa IBV-om – zaključio je Milivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter