0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Uživo: Partizan – Širak 0:0 (kraj)

Objavljeno: 24.07.13 u 20:01
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Partizana večeras sa početkom od 20.45 časova na stadionu u Humskoj igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv jermenskog Širaka.

Crno-beli su u prvom meču uspeli da iščupaju 1:1 posle dosta blede partije pa će im večeras biti dovoljna bilo koja pobeda kako bi prošli u narednu rundu takmičenja.

Vuk Rašović se opredelio da meč počnu: Lukač, Aksentijević, Volkov, Ostojić, Ivanov, Marković, Ilić, Jojić, Luka, Malbašić, Šćepović.

Fudbaleri Širaka meč će započeti u sastavu: Harutjunjan, Kadio, Kjere,  Hovhanisjan, Davtjan, Hakobjan, Aleksanjan, K. Muradjan, Diop, Fofana, Barikjan.

1′ – Sudija Anastasiju sa Kipra označio je početak utakmice.

3′ – Na stadionu u Humskoj prisustvuje oko 18.000 gledalaca.

6′ – Za sada bez pravih prilika. Partizan uspostavlja kontrolu nad igrom.

7′ – Crno-beli su uputili prvi udarac na gol rivala. Aksentijević je centrirao sa desne strane, lopta se odbila do Saše Marković koji je šutirao daleko iznad gola.

12′ – Ponovo Aksentijević ubacuje loptu sa desne strane u kazneni prostor, ona se odbija do Jojića koji sa 25 metara šutira preko gola.

19′ – Partizan pokušava da ugrozi gol gostiju, ali za sada bez pravih prilika.

25′ – Fudbaleri Širaka se oslobodili pritiska, pokušavaju da stvore priliku za gol.

28′ – Fofana nije iskoristio jednu duboku loptu, loše je primio loptu koju je pokupio Lukač.

29′ – Malbašić je silovito šutirao sa ivice kaznenog prostora, golman Širaka je izbio loptu koja se odbija do Volkova koji nije uspeo dobro da je zahvati, pa je ona otišla pored gola.

35′ – Kakva prilika za Partizan! Nema ko nije šutirao na gol Širaka. Nijedan fudbaler crno-belih nije uspeo da pronađe put do mreže golmana rivala iako su je gosti dva puta sklanjali sa gol linije.

42′ – Fofana je ponovo ušao u šansu. Obišao je golmana Lukača, ali je Aksentijević krajnjim naporom izbacio loptu u korner i sapsao siguran pogodak Širaka.

45′ – Jojić je lepo hteo da proigra Volkova koji se našao u šansi, vrhom kopačke je samo zakačio loptu koja mu je pobegla i otišla u ruke golmana Širaka.

Poluvreme na stadionu Partizana, nema golova. Navijači su zvižducima i povicima „hoćemo pobedu“ ispratili fudbalere u svlačionicu.

46′ – Počelo je drugo poluvreme. Dvostruka izmena u Partizanu izašli su Mlabašić i Ostojić, a ušli Stanković i Kojić.

49′ – Ivanov je posle kornera zahvatio loptu glavom, ali je ona otišla preko gola.

52′ – Diop je došao u šansu. Našao se sam ispred Lukača koji je odlično intervenisao i sprečio gol jermenske ekipe.

55′ Ilić prolazi u solo prodoru sa leve strane, idealno centrira, a Kojić glavom šutira pod prečku, golman je izbija ispod same prečke.

55′ – CRVENI KARTON za Volkova! Posle obostranog guranja sa Fofanom levi bek Partizana je isključen, dok je fudbaler Širaka zaradio samo žuti karton.

60′ – Poslednja izmena u Partizanu. Izašao je Luka, a ušao Saša ivković.

62′ – Jojić iz prekida nabacuje sa 30 metara, skače Stanković i glavom šalje loptu tik pored stative.

69′ – Fudbaleri Partizana sada igraju opreznije pošto imaju prednost zbog gola u gostima.

74′ – Gosti se polako oslobadjaju pritiska ii pokušavaju da pridju golu Partizana

78′ – prekid za Jojića, skače Ivković i vraća loptu na penal, ali tu nema nikog.

80′ – Fofana je pokušao da prođe između Ivanova i Ivkovića, oni su ga zaustavili, a sudija je pokazao da se igra nastavi iako je napadač Širaka tražio jedanaesterac.

87′ – Muradijan šutira iz dobre pozicije sa 25 metara, pored gola.

88′ – Nezadovoljni navijači Partizana uzvikuju „uprava napolje“.

90′ – Sudija je produžio utakmicu još tri minuta.

Kraj meča. Partizan je i pored veoma blede partije uspeo da izbori plasman u naredno kolo kvalifikacija za Ligu šampiona zahvaljujući golu u gostima. Pogodak Volkova u poslednjim trenucima meča u Jermeniji je bio presudan u dvomeču sa jermenskim Širakom.

U narednom 3. kolu kvalifikacija Partizan će igrati sa predstavnikom Bugarske Ludogorecom koji je savladao Slovan iz Bratislave ukupnim rezultatom 4:2.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter