0
Evrokupovi

Trener Širaka: Niko ne može da nam uskrati nadu

Objavljeno: 24.07.13 u 11:44

vardan-sirak

Iako su apsolutni autsajderi u duelu sa Partizanom fudbaleri jermenskog Širaka svakako neće jeftino prodati svoju kožu u revanš meču 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona već će vrebati i najmanju šansu koja im se ukaže.

„Svesni smo da je pred nama težak zadatak, ali daćemo sve od sebe da ostvarimo što bolji rezultat. Nismo ostvarili dobar rezultat u prvom meču, li je bez obzira na to i dalje sve otvoreno. Znamo da ako želimo da prođemo dalje moramo da postignemo makar jedan gol. Bićemo dobro organizovani u odbrani i čekaćemo svoju šansu. Partizan je favorit, ali niko ne može da nam oduzme pravo da se nadamo“ – rekao je trener Širaka Vardan Bačarjan.

Iskusni stručnjak se dobro upoznao sa timom Partizana.

„Teško je reći ko je najbolji i najopasniji igrač srpskog šampiona pošto je to tim sastavljen od mnogo kvalitetnih i tehnički potkovanih igrača. Podsećam da se u prvom meču istakao golman Lukač koji je branio odlično, a opasan je i napadač Šćepović koji je ušao sa klupe u našem prvom duelu“ – jasan je Bačarjan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter