0
Domaći fudbal

Spartak angažovao Iliju Radovića

Objavljeno: 24.07.13 u 17:54

Ilija Radovic

Crnogosrki fudbaler Ilija Radović postao je novi član FK Spartak. Iskusni defanzivc potpisao je dvogodišnji ugovor sa Subotičanima.

„Reč je i iskusnom igraču koji je svoju karijeru počeo u Čeliku iz Nikšića. Radović je potom došao u Vojvodinu, u sezoni 2007/08 zabeležio je deset nastupa i jedan gol, što ga je preporučilo mađarskom Videotonu. Usledila je potom ponovo selidba u Crnu Goru, nakon dve sezone u Mađarskoj, kroz sezone u Budućnosti, Sutjesci i Čeliku sa kojim je osvojio Kup Crne Gore u sezoni 2011/12, te plasman u viši rang takmičenja. Vredi reći i da je Radović bio strelac za Čelik u prvom kolu kvalifikacije za Ligu Evrope, kada je Čelik sa 1:4 poražen od Honveda“,rekao je Damir Džimović, izvršni direktor Spartaka.

Suboticu bi uskoro mogao da napusti Branimir Aleksić, ali rukovodstvo Spartaka neće prihvatiti ponudu koja ne zadovoljava uslove koje je klub zacrtao.

„Pregovori su u toku i oni su dosta teški. Jeste, ima ponuda, ali smo mi zauzeli čvrst stav da najperspektivnijeg golmana i buduću srpsku jedinicu u reprezentaciji ne dajemo ispod zacrtanih uslova. Sigurni smo da Aleksić ima budućnost i u Spartaku i u reprezentaciji Srbije i nećemo ništa raditi brzopleto“, zaključio je Džimović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter