0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

Rašović: Moramo da poštujemo svakog rivala

Objavljeno: 24.07.13 u 23:49
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Fudbaleri Partizana su iborili plasman u narednu rundu kvalifikacija za ligu šampiona, ali su ostavili jako loš utisak.

Crno-beli će želeti ovo veče da zaborave što pre…

„Dobro je što smo izborili prolaz dalje, ali smo svesni da nismo bili na nivou. Za to postoje objektivni razlozi. Počev od povreda, do crvenog kartona koji nikako nije smeo da se dogodi“, rekao je Rašović na konferenciji za novinare posle meča.

„U javnosti se stekao utisak da ćemo mnogo lako proći Širak, ali u ovom momentu stvari nisu takve. Svakog rivala moramo da poštujemo. Drago mi je što su došli novi igrači, nadam se da ćemo ih dobro uklopiti i da ćemo izgledati bolje u sledećem kolu“, dodao je trener Partizana.

Trener gostujuće ekipe Vardan smatra da je njegova ekipa bila bolja i da je zaslužila da prođe u narednu rundu takmičenja.

„Žalim posle dva meča sa Partizanom. Pokazali smo da smo bolji od srpskog tima, ali na kraju se gleda samo rezultat koji govori suprotno. Faktor sreće je bio na strani crno-belih. Imali smo šanse u oba meča, ali nismo umeli da ih ostvarimo“ konstatovao je trener Širaka Vardan.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter