0
Košarka

PAO zadržao i Mačijulisa

Objavljeno: 24.07.13 u 13:56

jonas-maciulis-60421079

Panatinaikos je gotovo pri kraju stvaranja tima za sledeću sezonu tačnije zadržao je većinu igrača koji su i prošle sezone nosili dres atinskog kluba pošto je Litvanac Jonas Mačijulis prihvatio da produži ugovor odnosno da potpiše novi dvogodišnji.

Pre njega svoje ugovore sa prvakom Gr?ke obnovili su Roko Leni Ukić, Dimitris Dijamantidis, Džejms Gist i Stefan Lazme, dok je jedini bitan igrač koji je napustio tim Sofoklis Skorcijanitis koji je prešao u Makabi.

Ipak, protivnik Crvene zvezde u grupnoj fazi Evrolige pojačao se dovođenjem  Vladimira Jankovića, Nikosa Papasa i Lukasa Mavrokefalidisa, a takođe se i Adonis Focis vratio u redove „zelenih“.

Sve navedeno nas navodi na to da Panatinaikos proglasimo za najjaču ekipu u grupi D, dok će svi ostali timovi koji žele da se bore za plasman u drugu rundu takmičenja morati da se bore za preostala tri mesta.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter